ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΚΑΚΠΕ στο {TS}: «Δεν τα βρήκαμε με Απόλλωνα, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 – Έκπληκτος και σοκαρισμένος»

ΓΚΑΚΠΕ στο {TS}: «Δεν τα βρήκαμε με Απόλλωνα, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 – Έκπληκτος και σοκαρισμένος»

Ο Σερτζ Γκακπέ, μπορεί να έμεινε εκτός ομάδας στον Απόλλωνα, όμως είναι ακόμη Κύπρο και το ThemaSports επικοινώνησε μαζί του για μια μίνι συνέντευξη.

Ο 33χρονος Τογκολέζος επιθετικός μας είπε πως είναι ακόμη στη Λεμεσό και προπονείται ατομικά ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του αποκαλύπτοντας πως ακόμη δεν τα έχει βρει με τον Απόλλωνα για λύση της συνεργασίας του. «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2021 και πρέπει πρώτα να βρούμε μια λύση για να προχωρήσω», μας είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα μίλησε για τον τραυματισμό του τονίζοντας πως πλέον είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να επιστρέψει στην δράση. Μάλιστα σε ερώτηση για το μέλλον του μας είπε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες στην Κύπρο, την Ελλάδα και την Τουρκία όμως περιμένει πρώτα να βρεθεί μια λύση με Απόλλωνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

*Δηλώσεις στον Ανδρέα Χρίστου*

Τι κάνεις αυτό τον καιρό; Είσαι ακόμη Κύπρο: «Ναι είμαι εδώ στην Κύπρο και τη Λεμεσό. Ακόμη προπονούμαι με τον κ. Έύρο, είμαι σε καλή κατάσταση. Προπονούμε σκληρά καθημερινά, κάνουμε καλή δουλειά ούτως ώστε αν επιστρέψω στα γήπεδα δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να επιστρέψω σε φουλ ρυθμούς».

Αν έχει προτάσεις από Κύπρο ή άλλες χώρες: «Για την ώρα όχι, το συμβόλαιο μου με τον Απόλλωνα τελειώνει τον Ιούνιο του 2021 οπότε πρέπει πρώτα να βρεθεί λύση σε αυτό το ζήτημα για να προχωρήσω. Ακόμη δεν τα βρήκαμε, έχει αρκετές μέρες να μιλήσουμε. Εγώ συνεχίζω να προπονούμε με τον Εύρο και το πιο σημαντικό είναι να είμαι σε φόρμα και καλή φυσική κατάσταση. Θέλω να αφήσω πίσω μου τον τραυματισμό. Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Τουρκίας αλλά και από Κύπρο όμως έχω ακόμη συμβόλαιο και πρέπει πρώτα να τα βρούμε με Απόλλωνα».

Πως αντέδρασε όταν έμεινε εκτός ομάδας στον Απόλλωνα: «Δεν το περίμενα, έμεινα έκπληκτος. Αν δεν κάνω λάθος σκόραρα 8 γκολ (έξι στο πρωτάθλημα και δύο στο Γιουρόπα). Μετά τον Ζελάγια ήμουν ο πρώτος σκόρερ, είχα και τον τραυματισμό βέβαια όμως δούλευα σκληρά για να επιστρέψω. Και κατά την διάρκεια του lockdown δούλεψα πολύ στο σπίτι για να επιστρέψω πιο δυνατός. Δυστυχώς δεν επανήρχισε το πρωτάθλημα, εγώ όμως ήμουν έτοιμος. Και για αυτό έμεινα έκπληκτος, ακόμη και φίλοι του Απόλλωνα έμειναν έκπληκτοι αφού μου έστελναν μηνύματα και μου το έλεγαν στο δρόμο. Έξι μήνες είχα 8 γκολ, πιστεύω ότι βοήθησα την ομάδα. Νομίζω δεν ήταν κακή η παρουσία μου στον Απόλλωνα, οπότε ήμουν έκπληκτος και σοκαρισμένος που έμεινα εκτός.»

Για τον τραυματισμό του: «Νιώθω πολύ καλά, το γόνατο μου είναι μια χαρά. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το γόνατο μου πλέον. Πρέπει να είμαι ξεκάθαρος για αυτό. Ο πρώτος μου τραυματισμός στο γόνατο ήταν το 2008. Τότε έμεινα λίγο καιρό εκτός και επέστρεψα τον Ιανουάριο του 2009. Από τότε έπαιξα σε όλες τις σεζόν και δεν είχα ξανά πρόβλημα στο γόνατο. Τον περασμένο Ιανουάριο είχα τραυματιστεί στο μηνίσκο στην προπόνηση, όμως αυτό ήταν κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη φορά το 2008. Δεν είχα τόσο μεγάλο πρόβλημα όπως ακούστηκε, ξεπέρασα πλήρως τον τραυματισμό μου. Είμαι έτοιμος να παίξω. Έπαιξα σε υψηλό επίπεδο στην Ιταλία και την Γαλλία, απέναντι σε μεγάλους παίκτες και θέλω να μοιραστώ τις εμπειρίες μου. Θέλω απλά να απολαύσω το ποδόσφαιρο, έχω ακόμη δίψα για να κάνω αυτό που αγαπώ.»

The post ΓΚΑΚΠΕ στο {TS}: «Δεν τα βρήκαμε με Απόλλωνα, έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021 – Έκπληκτος και σοκαρισμένος» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Χτυπάει» 40άρια ο υδράργυρος - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Θα μπουν τελικά χρονοδιακόπτες σε φώτα τροχαίας; Ποια η απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών

E-kalathi: Σε αυτή την εταιρεία κατακυρώθηκε η προσφορά - Πότε θα «πέσουν» οι υπογραφές και πότε θα λειτουργήσει

Έκρηξη σε ταβέρνα στη Λεμεσό: Δεύτερη φορά στόχος - Βλέπουν προσωπικές διαφορές οι Αρχές

Μετέτρεψαν υποστατικό σε χώρο για τζόγο - Κατασχέθηκαν παιγνιομηχανές

Θρήνος για τον μικρό Νικόλα που πνίγηκε στην Κρήτη - Συγκεντρώθηκαν 6.035 ευρώ για την κηδεία του



Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Ευρωεκλογές: Οι αναποφάσιστοι το μεγάλο δέλεαρ - Στην τελική κούρσα τα κόμματα

Βρισκόμαστε στην τελική στροφή πριν από τις διπλές εκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου και αυτό το οποίο προβληματίζει τις πολιτικές δυνάμεις είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι δεν ξέρουν ποιο κόμμα θα ψηφίσουν ή αν θα πάνε στις κάλπες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top